Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Nip+Fab Far Paleti İncelemesi


GENCOLAR! Watsons boykotundan dolayı bu markadan alışveriş yapamıyorsanız üzülmeyin! Çünkü kendi sitesinden alabilirsiniz. Fiyatları çok uygun olduğu için gümrük sınırı derdi de yok. Kargo üzerine "hediye" yazmalarını rica ederseniz gümrüğe takılma derdi de yok! Oh mis!



Türk lirasına çevirince 75TL civarına geliyor sanırım. 12 tane renk olduğu için de her far 5,5Tl civarında oluyor. Bence çok mantıklı çünkü her rengi kullanılabilir. "Ay yok ben bunu nerde süreceğim?" diyeceğiniz renk yoqqq!!!


2 adet parlak far (Cleopatra & Ignite), 2 adet yarı parlak (böyle mat ama değil. Anladınız inş.) (Duchess & In Vogue) vee 8 tane de mat far var içinde.
Monroe and Suede renklerini (en açık iki renk) göz kapağını eşitlemekte yani tüm göz kapağına baz rengi olarak kullanabilirsiniz. Camel rengi (paletteki kiremit rengi) ile de katlanma bölgesini güzelce ısıtıncaaaa ayy makyaj yapasım geldi. 



Palete bakınca "çok kahverengi yeaa" diyorsunuz ama bundan şikayetçi değilim. Kahverengi tonlarında kullanabileceğiniz, aklınıza gelen her ton var bence. Sıcak ve soğuk renkler bir arada. Çoğu insan da böyle düşünüyordur eminim ki.
Kaş için de kullanabileceğiniz çeşit çeşit far var içinde. Ay daha ne olsun bee insanı konuşturuyorsunuz. -_-
Güzel güzel smokey eye'lar, sonracıma fardan eyelinerlar, kirpik dibini buğulaştırmalar hatta zorlarsanız yanaklara kontür bile yapılır bu paletle.




Paleti ilk açtığımda nedense böyle bi "yıhaa kesin kaskatıdı bu farlar" dedim. Parmağımla dokundum bayağı yumuşak geldiler. Sonra elime sürdüm ve ağlayama başladım. Beni affet Nip Fab.... Daha denemeden bok attım... Allahım pigment gibiler. Valla hiç pigment de kullanmadım ama blog aleminin köpeği oldum artık. Far inceleme yazısında bunu yazmak zorundaydım.

Ya yapısı nasıl biliyor musunuz? İnş anlatıcam bugün. Krem far gibi ama ıslaklığı ya da kremliği yok. Evet toz ama tozlar çok sıkı. Böyle krem gibi sürülüyor. Ama krem değil. Ama.
Başka anlatamam dokunmanız lazım. Hala şu teknolojiye geçmedik ya lanet olsunn. Mühendisliğimden utandım cahil cahil şu cümleyi yazdığım için. 

Parmakla mükemmel. Asla laf yok. Eden beni meseneden silsin. Fırçayla sürünce ise allahım dağılmıyor! Geçiş renkleriyle bakışıyoruz. Hiçbir şeyin geçmesine izin vermiyorlar. Yok anacım löp diye kalıyor. 

Madem dağılmayacaktın neden kendine aşık ettin?!
Yani şimdi bu markanın ilk far paleti.. Hemen öyle gömmeyeyim çünkü dediğim gibi renk vermesi muazzam! Bir haftadır eyeliner olarak kullanıyorum. Ne dökülüyor ne çıkıyor.Göz kapağıma sürdüğümde de yerinden oynamıyor baz kullanmama rağmen.





Ben, ülkemizdeki pastel nude far paletine benzettim. O yüzden teee oralardan alınır mı? Ahuahah güldürmeyin beni. Fakat markanın cilt bakım ürünleri dışında başka ürünlerini denemek isterseniz buyrun. En azından benim içimde kalmadı ve ülkemize geldiğinde merak edenler için de bir kaynak oldu. 

İlk baharda bu tonlarda bir palet çıkarmak çok anlamlı gelmese de markanın ilk ve temel far paleti olduğunu düşünürsek mantıklı bir hamle.

Çıkaracakları diğer paletleri merakla beklediğimi söyleyip sizleri muck muck yalap şalap öpüyorum!


Yorumlar

  1. değişikmiş anlatmak istediğini de anladım ama geçiş olmuyorsa pek almaya niyetim olmaz sanırım :-))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder