Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

The Masquerade By Juvia's


Hayatta en en en ennnnn ama eeeenn sevdiğim makyaj malzememin yazısı nasıl olmaz blogumda???? Bileklerimi sıvadım ve zevk içinde yazıma başlıyorum!

Şimdi arkadaşlar, ben bu paleti Sena'dan aldım. Kendisine güvenebilirsiniz. 2 kez alışveriş yaptım ikisinde de çok memnun kaldım. 

Bendeki palet mini versiyonu. Normalinin panlarının maşallahı var. Dana gibi kocaman! Hiç gerek yok çünkü minisinin panları da zaten büyük??!



Ben Masquerade paleti tercih ettim. İçinde sıcak tonlardan tutun da rengarenk kullanılabilecek her ton var neredeyse. Alt ikisi sıra günlük kullanıma uygunken üst iki sıra ise çılgınlık yapmak istediğimde kullandığım kısım.

Mat farları far bazı olmadan çok güzel renk vermiyor ama çoğu paletten yine güzel ! :D Işıltılı farlar pigment gibi yarabbi! Ben böyle bir şey görmedim. Kaymak gibi kayıyor nasıl güzel... 





Aslında güzel, günlük makyajlar da yapıyorum bu paletle ama nedense hiç fotoğraf çekmemişim. Hey allam... Neyse gencolar ben makyajları yaptıkça burayı da güncellerim. 

Paleti öneriyorum. Bir paletim olsun derseniz yeter mi? Kesinlikle yeter! Belki yanına bir siyah, bir de krem rengi tekli far alırsanız kapsül makyaj koleksiyonu yapmak isteyenlerin işini ömür boyu görür. Fiyat/performans oranı %98. %2'lik kısmı mat farlardan kırdım.

Hadi öpüldünüz!

Yorumlar

  1. çok güzel bir palet benim de feci gözüm var ama alamıyorum almamalıyım :-)))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder