Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

ONLARI HİÇ BÖYLE GÖRMEDİNİZ... TOZ VE LİKİT AYDINLATICILAR!


Mynet gibi başlık atayım dedim de accık merak edin okuyun. Bu ne be zorla yazı okutuyorum size. Dur tamam tamam gitme... :(

Artık hepimiz biliyoruz. Üçüncü dünya savaşı aydınlatıcı ve kontür ürünleri ile yapılacak. Özellikle belirli bölgelerin değil de her yerin parlak olmasının moda olduğu bu günlerde bu son kaçınılmaz. 

Ulan yağlı güreşteki adamlar 1655554...889305 yıldır parlıyor. Bizim kadar lafını etmediler bunun. Püüüüüüüü!

Neyse gencolar, konumuza dönelim. Elimdeki tüm aydınlatıcıları anlatayım derken eklemediklerim olduğunu hatırladım. Bana bi alkış! Bugün fotoğrafını çektiğim tüm aydınlatıcılarımı anlatacağım size. Toz mu iyi, likit mii yoksa ikisi mi?



Üstten aşağıya doğru likit ürünler;

1)Rival de Loop Shimmer Cream
3)Becca - Opal
2)Nyx Liquid İlluminator
4)Pastel Sunlight 

Birazcık dağıtılmış halleri
Şimdiii biraz konuşalım. Likit aydınlatıcı mıı yoksa toz mu? BEN BİLEMEM. İşin uzmanı değilim. 


Yazı bitti, hoşçakalın.

.
.



Hala burda olanlar bu espriyi 50586. kez yaptığımı biliyor. Cansınız. :)(:

Neyse, ben açıkçası böyle bir karşılaştırma yapamam. Çünkü gerçekten başka işlevlerde kullanabiliyorum.

Mesela Pastel sunlighta aşığım. 11tl  fiyatı var ve cruelty free. Aynı zamanda güneş kremime karıştırıp yüzüme sürdüğümde inanılmaz güzel bir ışıltı veriyor cildime. Şuraya ayrıntılı yazısını yazmıştım. 


tam dağıtılmış halleri
Nyx'e gelecek olursak, bendeki rengi aydınlatıcı olarak direkt yanaklara sürmek için uygun değil. Fazla pembe. Fondötene karıştırınca da insanın yüzünü komple kızartıyor. O yüzden presleyip yapısını bozduğum Mary Lou aydınlatıcımı bu arkadaşın üstüne sürerek kullanıyordum. Mary Lou'nun sarı görünümünü nötrlüyordu. DU, çünkü Mary Lou artık aramızda değil. Burdan ikisinin beraber yüzümde duruşuna bakabilirsiniz. Mary Lou aramızdan ayrıldığı için bu ürünü sadece allık niyetine kullanıyorum artık.




 Becca'nın Opal aydınlatıcısının likit ve toz olanını set halinde almıştım. Likit aydınlatıcısı çok doğal bir parlaklık veriyor. Hiçbir şeyle karıştırma tüm yüzüne sür çık, kimse anlamaz. Nasıl anlatsam.. Parlaklık da değil, ışıltı veriyor. BÖYLE MİNİK MİNİK HANİ VAR YA HANİ OLUR YA BÖYLE....
Becca Opal
 Ben susayım da şu fotoğrafım konuşsun. Hayatımda kullandığım en iyi aydınlatıcı. Nerdeni ne kadara, nasıl alınırın cevabı sağ üstteki arama kutucuğunda. Becca yazın o gelir beybiler. 

Likitlerden son olarak rival de loop kaldı.. Hakkında hiçbir şey söylemeyeceğim. Yazacağım her şey boşa parmak kası israfı olacaktır. Sıvılaştırılmış sim. 

Mac soft&gentle

Hayvanlar üzerinde deney yapan ürünler satın aldığım karanlık dönem... Gerçi bu hediye gelmişti ama beni tanıyanlar biliyor artık bu hassasiyetimi. Bir dahaki 4 ocakta Becca, Kat Von D falan kabul edebilirim yani neden olmasın değil mi canlarım? 


Mac soft&gentle
 Güzel bir aydınlatıcı evet ama buraya koymayı unuttuğum Nyx'in duochrome aydınlatıcısı da bu aydınlatıcının verdiği sedefli görünümü veriyor. Nyx hem daha uygun hem de cruelty free. Dur len onun da yazısını yazmışım.





Veee son olarak farmasının bu terracotta pudrası. Direkt aydınlatıcı uygular gibi elmacık kemiklerimin üstüne değil de sanki allık sürüyormuş gibi kullanıyorum ben bunu. 


Real techniquesin allık fırçasıyla çok az alıp yanacıklarımı parlatıyorum. Hem allık, hem bronzer hem de aydınlatıcı. Ve son linkle de kapanışı yapıyorum.

Umarım bilgisayardan girip okumuşssunuz da elinizde telefon ordan oraya sizi pervane etmemişimdir. Nolur öyle olsun yarepppiiiiiiiiiiiiim tütütütüüüüü!


Okuduğunuz için teşekkür ederim. Buraya eklemeyi unuttuğum aydınlatıcılarımı da yeni bir yazıyla hiçbir yere link vermeden fotoğraflarla sizlere sunacağım. Sunum severim.

Böy.

Yorumlar

  1. Ya snapten geldim,orda çok aktif değilsin ama olsun :) süslüde de takipteyim seni 😅😅 esprili yazılarına bayılıyorum sen mükemmel bi detaysın 💋🐣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim. Hem güzel sözlerin için hem de zaman ayırıp yazdığın için!

      Sil

Yorum Gönder