Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Allah'ın belası sivilceleri kapatmak! Yeşil kapatıcı?


Bu sivilcelerin allah belasını versin. Bu nedir arkadaş ya? Bu nedır yani!? Ulan Antalya'da oturuyorum. Paso deniz paso deniz... Hayır tuzlu sudan falan yok olur sivilce değil mı? ( yazar burda sürekli denize girmesinden yakınarak deli dehşet hava attı.) 

Smok vid evrideyyyy


Neyse biraz ciddi olalım. Yüzümde uzuuun zamandır sivilce çıkmıyordu. Sağ olsun 20 gündür sivilcem eksik olmuyor. Her sabah uyanıyorum bakıyorum aaaa sivilce. Yeşil corrector/kapatici ne derseniz artık, hepsini açığa çıkardım .

Hepsi dediğim 2 tane. 😂 Golden Rose kalemleri daha önce yazmistim. Hatta kontür yapmayı denedigim fiyasko bir yazım da var blogta. Okuyup dalga gecmelik, vatsap kız gruplarında paylasmalik rezil yazılarım ve korkunclu fotoğraflarım var. (Arama kutucuguna golden rose) yazınca çıkar.

Golden Rose'un bu yeşil kalemi çok pratik. Canım sivilcelerime sürüyorum. Pıt pit parmakla yediriyorum. Üstüne de ten rengimde bir kapaticiyi pit pit sürüyorum. Hadi yallah dışarı.

Tek sıkıntısı asansörlü olmaması. Arkasından kulak pamuguyla ittir dendi ama onu denerken ten rengi kapatıcının hepsini heba ettim. Bunu da heba edemem... Mecbur kalemtıraşla açacağım.


Essence All I need concealer palet... Zaten sadece yeşil rengini kullanıyordum. Bu kalem gelince artık unutuldular... Çok sert bir yapısı var. Yüz yağıyla yumuşatarak kullanıyordum. Ayy bunun hakkında yazı yazdırıp zamanımı almayın benim. Zaten bu paleti de almayın. Allahsiz bir palet. 10tl ye gidin et döner feat ayran alın. Miss. 

Valla aslında essence paletindeki yeşil daha güzel ama gidip bir de yüz yağı almanız lazım bunu kullanmak için. Bu arada alttaki essence.

Yalnız bu yeşiller kırmızı sivilceler için. Hani bu allahın cezası sivilceler kapkara leke gibi oluyor ya... Onu da Sleek hide it ile nötrleyip ten rengi kapaticinizi sürebilirsiniz. 

Arama kutucuguna "hide it" yazın okuyun. Çünkü ben şimdi yeni diziye başlıyorum. Sense8 izleyeceğim. Izleyenler varsa spoiler vermeden dökülsün bakalım. HAYDI ÖPTÜM HEPINIZI ŞAP ŞUP😘😘

Yorumlar

  1. Golden Rose kalemin arkasından kulak pamugu ile ittirmek için isterseniz içindeki ürun sertlessin diye buzdolabına koyun daha sonra deneyin. Sanki ise yarar ��

    YanıtlaSil
  2. et döner fikrini çok sevdim,bende aynı şeyi catrice kamuflaj palet için düşünüyorum :D

    YanıtlaSil

Yorum Gönder