Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Makyaj masam, makyaj düzenleyicilerim vb. bir sürü kalabalık!


Hellü! Antalya'da hava cehennem olmuştu, şortları çıkardık. Bir haftadır hırkayla dolaşıyorum. Kesinlikle bu havadan şikayetçi değilim. Şort-uzun kollu-çizme üçgeninde blogger kombini yapmak için fırsat ayağınıza geldi!

Neyse, makyaj masam hakkında gelen sorulara şöyle toplu bir cevap vereyim hem de canlı yayınlarda "ÇİLEM ABLA ODA TURU" isteklerini bir nebze olsun hafifletmek için bu yazıyı yazmak farz oldu. 

MAKYAJ MASAM


  Makyaj masamı ben çizdim ve tanıdığımız bir marangoza yaptırdık. Kesinlikle verdiğim ölçülerde yapılmadı ve Allah katına montelenmiş bir şekilde karşıladı beni. Oysa ben çalışma masamdan daha kısa olmasını istemiştim. Ama bir destek ayağı daha atmamak için çalışma masamın üzerine montelemişler. Aynayı görmek için ayağa kalkmam gerekiyor. -_-


Üstteki arkadaş ise saksı. Migros'tan 8tl civarı bir fiyata almıştım. İçine en çok kullandığım paletleri koyuyorum.



En başta göz kalemlerimi koyduğum arkadaş da saksı! Arkadaşım hediye almıştı. Sanırım o da Migros'tan aldı. 

İkinci kupa ise Loreal tarafından hediye gelmişti.

Üçüncü ve son olarak büyük fırçalarımı koyduğum kabı ise pazardan aldım. 2tl. :) (:




Bu cengaveri modern zamanın bir milyoncusu Madame Coco'dan almıştım. 6tl diye hatırlıyorum. Gördüğünüz üzere içine pamuklarımı koydum. Her şey, her şey, her şey , her şey Madame Coc.... Ağzıma takıldı. Sorry. 




Makyaj düzenleyicilerim mi desem... Makyaj düzenleyemeyicilerim miii? Bu minicik ürünü de İtalya'dan almıştım. İyi ki de almışım. Şeffaf olanlar daha dağınık gösteriyor masamı.




Mesela bu görselde görüldüğü gibi... O süngerleri kullanmayalı 50586 yıl oldu. Alayım onları ordan, kötü görünüyorlar. Bu iki, şeffaf düzenleyicileri A101'den aldım. Büyük olan 20, küçük olan 10 liraydı.


Yandan da bakalım.


O çekmeceyi kapatsaydım keşke....Bu arada makyaj masamın aynasını Banio'dan almıştım. 50tl. 


Makyaj masamın karanlık yüzü... ÇEKMECELERİMİN İÇİN! Elimdeki kutu kapaklarıyla kendimce bölmeler oluşturdum ve ürünleri ayırdım. 


Soldaki çekmeceyi görmüyoruz.


Nereye akoyacağımı bilemediğim, makyaj malzemeleri, kremler, kaplar vs. elime geçen her şey bu çekmecede.


Bu da deneme boy ürünlerin olduğu kutu. 


Aynalı takı dolabımı da A101'den 150tl'ye aldım. Ay bu ne ya A101'i ben kalkındırmışım resmen. -_- Neyse A101'in ekler pastası çok güzel oluyor. Bu gereksiz bilgiyi de vereyim.



Mobilyaların üstünde gördüğünüz her yapıştırma bana ait. "Mutluluk İçinde Yüzdürecek Eğlenceli Şeyler" kitabından çıktı.


Uçan raflarımı da göstereyim. Pembe kutuları yıllaaar önce (2 sene) annem almıştı ben öğrenciyken. Nerden aldığını bilmiyorum.


Uçan raflarımın üst katı. 


Odamdaki en sevdiğim raf! 


Birtakım anılar...


Kardeşimin odasındaki kitaplığa sığmayan kitaplarım ve ayinlerde taktığım maskem.


Kitaplara devam... Ayin olayını ciddiye almadınız umarım?




Ve her baktığımda kafamda direk şu şarkıyı çaldıran güzel duvarım.


19 yaşına basan çocuğum ve süslü bisikleti.


Yapay çiçeklerim;


Korkunçlu çim adam.


Bir diğer köşe veee


KAPANIŞ! 


Odamın kapısını sizler için açıp tekrar kapatıyorum! Bu konu hakkındaki tüm sorularınıza cevap olduğunu umuyorum. Bir sonraki yazıda görüşmek üzereee! 

Not: Bir sonraki yazı bu yazı kadar saçma ve boş olmayacaktır. :D 

Yorumlar

  1. Bir gün umarım odanda ağırlar ve şu çekmeceleri karıştırmama izin verirsin:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah sen iste yeter ki! Yaz geldi Bero gelmedi -_-

      Sil
  2. Ayinlerde taktığın maske ve uçan rafların favorim 😂 odanı kurcalayasım var ❤

    YanıtlaSil
  3. Gecenin 4 ünü epey geçerekten bir bakayım dedim ama hepsini okumuşum☺zevkle💕

    YanıtlaSil

Yorum Gönder