Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Bordo Rujlarım



Hello! Yine ben. Bugün sadece ama sadece bordo ruj konuşacağız. (hadi inş.) Bordo ruj kullanması zor bir renktir. (yersen) Ahahahah tabi ki saçma sapan blogger konuşması yapmayacağım burda size. 

Ciddi oluyorum. BORDO RUJ KULLANMASI ZOR BİR RUJ DEĞİLDİR. Aksine her ten rengine yakışan efsane güzel bir renktir. Kalın dudak, ince dudak fark etmez. Makyaj yapmasanız bile tek bir bordo rujla çok farklı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Flormar Long wearing - L 15

Benim rujda en çok kullandığım renktir. Çünkü üşengeçlik. Bir bordo ruj, bir rimel. Bitti. ( Bi de bronzer, bir de kapatıcı şey vardı bir de neydi o? )

Neyse ben akşama kadar yazarım. En iyisi görsellere geçelim.
pastel daylong kissproof 23

En sevdiğim bordo rujum, pastel daylong kissproof 23 numara. Kendisi likit mat rujların bir ferdidir. 

pastel daylong kissproof 23

Ne zaman bu ruju sürsem çevremdekiler rujumu soruyor demek istesem de öyle bir şey olmuyor. "Ayine mi gidiyorsun?" tarzında sorular alıyorum genelde. Akıllarda "acaba bu kız satanist mi?" işareti bırakmak isterseniz doğru ruj budur! 

Kim ne düşürse düşünsün "BENENA" diyorsanız da bu ruj size göre. Deneyin cidden güzel bir ağırlığı ve şıklığı olan bir ruj. Kalıcılığını tartışmaya bile gerek yok. 100 kez yazdım yine yazayım. Pastelin likit mat rujları çık-mı-yor!

The Pink Ellys - Cherry
Daha önce şurda yazdığım Cherry ruj. Rujun detaylı yazısı orda mevcut gencolar.

Wet 'n Wild- Cinnamon Spice

Sen allahın bir lütfusun dudaklarımın rujusun... Tabiki de Wet 'n Wild Cinnamon Spice'dan bahsediyorum. Her ne kadar fotoğrafta yansıtamasam da rengi inanılmaz güzel. Gratise gidince mutlaka deneyin. Fiyatı uygun, rengi güzel, kalıcılığı orta.. Daha ne olsun? 
Bu kadar övdüm şimdi gömme zamanı! Let the linç begin! 
Wet 'n wild rujlar arasında sürümü en zor olanlardan bir kere. Bir de kapak sorunu var. Bu ruju sakın yanınızda taşımayın dudağınızı vezir ederken çantanızın içini rezil eder. Her yere bulaşır. 

Flormar Long wearing - L 15



Kandırıkçı Flormar, rengi çok güzel olan bir ruj üretmiş ama adını yanlış koymuş. Çünkü long wearing falan değil. Her yere bulaşıyor yahu. Şu listedeki en bordo ruj olmasının yanında en parlağı da budur. Ben çok yemek yemeyeceğim zamanlarda kullanıyorum bunu. Arada bir tazeleyince sıkıntı olmuyor. Fiyatı 15 tl civarında sanırım.

Flormar Long Wearing - L 02
Ben mat rujlardan ziyade kremsi rujları daha çok seviyorum. Her ne kadar kalıcılığı az olsa da gittim bir rengini daha aldım bu flormar rujların. Üsttekini değil ama bu renk bitince tekrar alırım. 

Golden Rose Matte Lipstick - 22
 Uzuun uzun yazmayacağım üzerine. Hepiniz bendne daha iyi biliyorsunuz bu rujları.  

Rimmel London Kate Moss- 107


Rimmel London'ın Kate Moss ruj serinisi çok seviyorum ama ne yazık ki şu haberde gördüğünüz olay yüzünden Watsons'ı boykot ediyorum. Bu konu hakkındaki düşüncelerimi şurda belirttim.

Ruja dönecek olursam ne yazık ki Watsons dışında bir yerde bulunmuyor. Ama piyasada dupelarının olduğunu düşünüyorum. Kate Moss rujsuz ölmeyiz değil mi yahu? 
Emily Dudak Kalemi- 205


Hiç dudak kalemi kullanmayan ben sizin için tüm fotoğraflarda üstteki kalemle çerçeve yaptım. Gerçi yalan söylemeyeyim dudak kalemi kullanıyorum ama ruj olarak. Yazının başında demiştim... Çünkü üşengeçlik! :D 

Umarım keyif aldığınız bir yazı olmuştur. Çılgınlar gibi aktif olduğum instagram hesabımdan ya da yorumlardan bana ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzereee!















Yorumlar

  1. Blogun çok güzel açıklayıcı yeni takip etmeye başladım seni çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar,

    Bordo ruj öneriniz için çok teşekkürler. Sonbahar ve kış aylarında, özellikle tercih ettiğim tonlar hep bordo ve mürdüm tonlar oluyor. Bordo rujlar, pembe alt tonlu kızıl saçlarla veya viyole saçlarla da harika bir uyum yakalıyor. Ben de favori bordo rujlarımı paylaştığım yazımı sizinle paylaşmak isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/pembe-alt-tonlu-bordo-ruj-onerileri/

    Keyifli okumalar dilerim, çok sevgiler :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder