Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Rujlarım ( Bölüm 1 )

   En sevdiğim makyaj malzemesidir ruj. Gün içinde bile mutlaka ruj sürerim. Bunu tabi ki övünmek için söylemiyorum. Sonuçta kimyasal bir şey , yani zararlı. Ama napayım sigara kullanmayan bi insan olarak benim de kötü alışkanlığım bu olsun :D
   Sanırım 30-40 arası rujum var. Fazla görünebilir ama ben her ay ruj bitiren bir insanım. Bitiyor yani önünü alamıyorum. Bölüm bölüm dudağımda duruşlarını paylaşacağım sizle. Şimdi de " bölüm 1 "le karşınızdayım!!!

1) Rival De Loop - 104


     Tamamen mat olmasa da kesinlikle vıcık vıcık olmayan çok çok uygun fiyatlı dehşet güzel bir ruj. Bence herkese yakışacak bir rengi var. Hatta çoğu insan bunun farkında , bu yüzden bu ruju bulmak inanılmaz zor. Bulursanız asla affetmeyin, teşekkürlerinizi yorum olarak bırakabilirsiniz. Öhöm. (Rossman - 7,5 TL)


2) Wet 'n Wild - Vamp it Up




     Annemin tabiriyle nam-ı diğer satanist rujum. Sürümü zor, kokusu pastel boya gibi (diğer tüm wet 'n wild rujlar gibi) ama rengi bence efsane. Mavi eyelinerla ayrılmaz ikili benim için. Çılgınlık yapmak isterseniz atın sepete. ( Gratis - 12 TL )


3) Maybelline Super Stay 14 Hr Lipstick -  Always Plum
 


      Millet charming charming diye ölürken bu rujun varlığını çabuk unuttu. Hala charming bulamayanınız varsa buna bir bakın. Bence renkleri inanılmaz benziyor. Adında olduğu gibi 14 saat falan kalıcı değil. Likit mat rujlar bile 5-6 saatte çıkarken sen kimsinn kimsiinn seeeğğğnnn?!! ( Kulaklarınızda Kısmetse Olur'daki Melis'in sesi çınlasın...) O kadar da gömmeyeyim , 3-4 saat gideri var. Kokusu vişne gibi, öyle rahatsız edici ağır bir kokusu yok. Nemli dudakları sevenler beğenebilir. (Gratis- Rossman / 25 TL )


4) Maybelline Colorsensational - Velvet Beige



     İştee geldik benim gözümün nuruna. Sana methiyeler yazsam abartı olmaz. Canım rujum benim <3<3<3<3<3<3<3<3 Heyecanlandım :D Her makyaja yakışıyor. Bitanecik ponçiğim. Görüntü ortada. Üstüne ne yazsam bilemedim. En iyisi siz sorun bana, ben cevaplayayım. :D ( Rossman/ Gratis - 20 TL)


5) Farmasi Maxi Rouge - 17




          Mat ruj gibi sürümü ama mat değil. Katı bir rujken sürdüğünüzde ipek gibi kayıyor. İçinde çok çok minik altın simler barındırıyor. Yine her tene yakışabilecek bir renk. ( Farmasi - ??? )


6) Farmasi True Color - Raisin



  

     Mercan rengi rujlar <3 Ben. Bunun  da fiyatını hatırlamıyorum tam olarak.


7) Wet 'n Wild - Bare it all



      Ben bu ruju çok seviyordum ama yazın bronzlaşınca ölü gibi gösterdi beni. Adeta ruj sürmüş zombi gibi oldum.... ( Gratis - 12 TL )


8) Pastel Day Long lipcolor - 09



     Çok sıvı yapıda ve sürmesi biraz sıkıntılı bir ruj. Onun dışında hiçbir kusuru yok! Renk, kalıcılık efsane.Kırmızı ruj, maskara, pembe allık... En güzel yaz makyajı budur bence. 



         Buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim. Zaman buldukça bu seriye devam edeceğim. Sizin istekleriniz varsa önceliğimi ona göre ayarlayabilirim. Mutlu günler! 

Yorumlar

Yorum Gönder