Tintlerin efendisi olarak yetiştim bence bu ürüne. Veeee karşınızda Pastel Lip To Cheek! Nedense bizim yerli firmalar çok ama çok geç kaldı tint ürünler çıkarmak için. Yıllarca ağzımızın suyu aka aka baktık Benetint'e.                            Kokusu ilk başta yoğun ama bir süre sonra geçiyor. İnsanlar gül gibi koktuğunu söylese de bence öksürük şurubu gibi kokuyor.  Dağıtınca yanakta tatlı bir pembelik kalıyor. Kalıcılığı ise gerçekten ama gerçekten çooooooooooooooook fazla. ÇIKMIYOR ARKADAŞLAR. Duşta yüzünüzü köpürtmezseniz asla çıkmıyor.  Ben yine seyrek uçlu bir fırçaya sürerek uyguluyorum. Bu tarz likit allıklar en iyi o şekilde uygulanıyor. Dudakta fosforlu bir renk alıyor. O yüzden dudakta sevmedim. He bu arada bendeki Carmen rengi. Daha parlak olan bir de Lolita rengi var.                                                                   Açmaya kıyamadığım The Balm Stainiac'ımı biraz daha açmayacağım gibi duruyor. :D Şişesinin cam olması da tatlı geldi. 60 TL'ye

Saçlarım boyadım! ( Loreal Casting Creme Gloss )



     Herkese merhaba! Saçlarımı ilk defa üniversite birinci sınıfta yani 4 sene önce boyattım. Ombre yeni yeni moda olmuştu ve ben koyu kahverengi saçlıydım. :( Saçlarımın diplerini boyatmak istemediğim için aralara ışıltı attırdım ve o şekilde 2 sene kullandım. 2 senenin sonunda ışıltılardan tabi ki eser kalmamıştı. Daha sonra adam akıllı ombre yaptırmak istediğime karar verdim ve kuaföre gittim. Kuaför bana demez mi "300tl" diye! "Bays jınım" dedim. Öğrenci halimle böbreği orda bırakıp şöyle olma ihtimalim de vardı sonuçta.

   Daha sonra biraz araştırma yaptım vee şu arkadaşı buldum!
    İçinden çıkan tarakla saç uçlarından başlayarak sürüyorsunuz. Alın size mis gibi ombre. ve 18 tl.  Kuaför beycim 300 tl lik bir durum yokmuş oratada değil miii?? İki yıla yakın 5 kez falan kullandım bu ürünü. Alttaki fotoğrafta da el emeği göz nuru ombreli saçlarımı görebilirsiniz.




     Daha sonra "ehhhh yeter bee dedim" ve son sınıf bunalımımla saçlarımı kendi rengine boyadım. (Bu kısımdan önce bir de maviye boyamıştım :((( Ona hiiç girmiciim. 
      E tabi boya anam boya saçlar yıprandı haliyle. Diplerime hiçbir şekilde boya değdirmedim ve mutlaka her boyadan önce saçlarıma saç yağlarından sürdüm bolca. Zaten her duştan sonra da yağlarım saçlarımı. Ama naparsanız yapın boya illa ki bir miktar hasar bırakıyor.
       Planım artık saçlarımı boyamamaktı ama böyle bir şey mümkün değildi çünkü ben kadınım ve bunalıma giriyorum! 

"Ehhh yeter beee" diyip saçlarımı kendi rengine boyadığımda böyle olmuştum. 

   Aklımda hayalimde saçlarımı tekrar boyamak yoktu. Ta ki o kargo gelene kadar.... Loreal'den çok güzel bir kargo aldım.


Yahu şu kutunun güzelliğine bakın!

    Daha önce de saçımı loreal casting creme gloss saç boyasıyla boyamıştım. İyice akmış ve açılmıştı. Dedim, neden tekrar boyamıyorum? :D Bu boya amonyaksız. Amonyaksız olduğu için de saçları yıpratmıyor, aksine denerseniz göreceksiniz ki saçları pamuk gibi yapıyor. Nasıl güzel bir his anlatamam. Boyadan çıkan saç kremi de 4 kullanıma kadar yetiyor. Fındık kadar alıp duşta saçlarımıza sürüyoruz. 5 dk falan bekleyip duruluyoruz. 
Bu da saçlarımı boyadıktan sonraki hali

  
       Risk alıp cesaret edemeyenler için de güzel haber! Bu boya tam 28 yıkamada akıp gidiyor. 28 yıkama sonrasında da bu postu editleyip saçlarımın fotoğrafını koyacağım.Ben saçlarımı bu sefer "Altın Çikolata" rengine boyadım.

    Güneşte de bu şekilde görünüyor.




     Sahi bizi ne durdurabilir ki?
 


   Siz bana en çok hangi saç rengini yakıştırdınız? Fikirleriniz benim için çok değerli. :)


GÜNCELLEME



Boya saçlarımdan tamamen aktı ama akarken rengini biraz daha açtı. Üstteki fotoğraf da boyadan tam 1,5 ay sonrasında çekildi.


Yorumlar

  1. Kremi saç diplerimize de sürüyor muyuz ?

    YanıtlaSil
  2. Boyanın akması için ben boyaya katılan 6 li saf katkısız keratin kullanıyorum. Hiç akmıyor. Kırıkları da gideriyor.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Akmıyor yahu 1 sene oldu turuncu turuncu kaldı napıcam bilmiyorum tekrar boyamak istemiyorum 😭

    YanıtlaSil
  5. Ben karamel boyattım ama açık biraz önce saçlarım siyah olduğu için hafif açıldı ince telli saçlarım olduğu için de saçımda hafif yanık oldu çok kurudu saçlarım keratin kullanarak onardım saçlarım artık yumuşacık ve rengi çok canlı görünüyor bu sayede.

    YanıtlaSil
  6. Ehh yeter be deyip saçlarını kendi rengine boyadığın boyayı ve numarasını öğrenebilir miyim?🙈tam da o renk istiyorum ben de.

    YanıtlaSil
  7. Ben bu boyayı ilk beyazları anında kapatır diye aldım ancak hiç bir şekilde kapamadı.Hüsran'a uğradım

    YanıtlaSil

  8. geçen sene liseden mezun oldum mezuniyetim için saçlarımı bronz kahveye boyatmak istiyordum fakat annem bir türlü izin vermiyordu en sonunda bir şekilde izin alıp mezuniyetim için boyattım saçımı neyse güzel oldu ama saçımı boya öyle bir döktü ki neredeyse kellik belli oluyordu sabah kalktıgımda yastıkta bir sürü saç tellerimi görüyordum ve ünüversiteyi kazanmıştı bu durum psikolojimi iyice bozuldu kendi çapımda araştırmalar yaperken annemde araştırmış ve internet doğal keratini bulmuş başlarda tedirgindik alıp almamakla ama başka çaremde yoktu yorumlara baktıgımda ve arastırdıgımda kullananlar memenun oldugunu gördüm dogal keratini siparişi verdim ve ertesi gün kargo elimdeydi kulanmaya başladım ertesi hafta dökülen saçlarım azalmaya başladı ve saçlarım güçlendiğini görmeye başladım ve öyle mutlu oldum ki tüm genç kızlara öneririm böyle kaliteli ve patentli bir ürün Türkiyede olması çok güzel bir şey şidetle tavsiye ediyorum

    YanıtlaSil
  9. paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. 🙋🏿‍♀️

    YanıtlaSil

Yorum Gönder